14 Jul

Avagy egy szép videóval, jól lehúznak, majd eltűnnek! Sokan írtatok a TIK TOK jósokról és én magam is tapasztaltam, hogy valóban akár egy tini is képes jósolni....na ez már tényleg felteszi az i-re a pontot!

Tényleg egész jó kis videókat tesznek fel otthoni praktikákról, néhány lap húzásról, ami elég megtévesztő tud lenni, és azon kapod magad, fú most rólam beszél magadénak gondolod az egész videót, pedig nem csak neked szól, mindenkinek aki épp abban az élet helyzetben van, mint Te!

De fogod a telefonod és gyorsan ráírsz, elsírod magad, hogy nálad mi helyzet, nézzen már meg téged és az exed, vagy a párod, mégis mit lát, nagyon kedvesen megnézi, de előtte fizess 20-30 ezret, jó ez nem sok pénz kifizetés neki, mindenki boldog! 1 percben letudja a jóslásodat, persze azt mondja amit hallani szeretnél, persze nem minden stimmel de hát ő a jósnő, jobban tudja, de az neked nem tűnik fel, hogy hasonló dolgokat mond, mint amiket elmondtál neki, persze ebből merít ihletet. Előrébb nem vagy kicsit talán nyugodt vagy, de ettől többet nem kaptál. Majd amikor eszedbe jut egy kérdés amit nem tettél fel vagy nem ír, vagy fizess még egyszer. Persze itt sem ismerik a számlaadási kötelezettséget. Csak szorozd fel napi 10 ember fizet legyen 20 ezret az már 200 ezer forint a zsebében adózatlanul! Rólad meg rólam az adót igen csak leveszik! Tudjátok sok kicsi sokra megy és addig amíg számlát nem kapsz addig adócsalást is elkövetnek a megtévesztés mellett! Persze TIK TOK szakértők nem csak jósolnak ugyanúgy megy a szerelmi kötés biznisz!

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.