10 Mar

Az igazság az hogy elvesztem a jósok boszik mágusok főpapok labirintusában! Nagyon nehèz megmondani ki az igazi ès ki a valós! Persze èn is sokukat megismertem, ìgy van tapasztalatom!

A közössègi mèdia nagyon sokfèle lehetősèget biztosìt, itt már csak az a kèrdès ki az akinek hiszel ès ki az akinek nem!

Nagyon sok 10-20-30 ezres parádès boszika van, akinek fizetsz talán csinál valamit, de inkább nem csinál semmit és azt mondja várj 2-3-6 hónapot attól függ kihez mèsz! Ezután jön az, hogy semmi nem törtènt az adott idő alatt... 

Persze a hibás te vagy, le vagy átkozva, rontva, nem voltál elég türelmes, nem azt csináltad amit mondtam...stb vagy a másik csak egyszerűen letilt eltűnik és felszívódik a "segitő".

A harmadik opció fizess mèg, de ha nem teszed megzsarolnak! Persze számlát nem kapsz, ha igen az is online csomagküldő szolgáltatásról van, ami nem is az a tevékenység amit folytat!!!!

Telefonon, személyesen nem elérhetők erre is persze jönnek a hülye kifogások amiket mindenki benyal, én is bevettem nem vagy egyedül! 

Én is ostoba voltam, ne izgulj!

Na szóval ha kaptál gyertyát csomagba akkor gyújtogasd csak, hatástalan ès kapaszkodj meg kaptál 60 ezer forintèrt 3 szál gyertyát amit egyèbkènt 1000 forintért megvehettèl volna! Karcolhatsz bele bármit, ezek a "segìtők" jót nevetnek rajtad az tuti!

Az idő persze megy, te ülsz a kis 60 ezer forintos gyertyád mellett ès várod a csodát! Olyan szèpeket mondanak neked, szinte mesèbe illő, persze elhiszed, mert el akarod hinni! 

Majd pár hónap eltelte után jön a fekete leves, amit már leìrtam, neked leesik, hogy elment a pènzed, hited, bizalmad az illető felè, ezèrt gyors váktába keresel mást!

Úgy gondolod megtaláltad a megfelelő embert előről kezded de már óvatosabb vagy! Hoppá megint egy olcsó kókler neked nem esik le, mert spórolsz ès az előzővel is megjártad!

Kezdődik minden előről se számla, se telefon, szèp szavak, kamu dolgok, de most nem kell csinálnod semmit, majd ő teszi amit kell angyalokkal vagy amit akarsz!

Megint telnek a napok te vársz reménykedve, hogy ennek már sikerülnie kell, hisz megint pènzt adtál ki rá, ìgy akkor 2 kötès lesz a szerelmeden...sorolhatnám hány olyan hazugságot állìtasz magadnak, amivel csak saját magad nyugtatod!

A várakozásod megint csődbe jut, a pènzed a kukába, de most nem vársz annyit, mint az elsőnèl, türelmetlenebb vagy sokkal, zaklatod a "segìtőd", ő pedig agresszìvabbá válik, majd kutakodsz, fórumozol pl.: Gyakori, face, insta...stb kikkel beszèlsz tudod te egyáltalán dehogy tudod csak szeretnèd tudni!

Majd jön a harmadik menet! 

A harmadik menetben több út is megnyìlik előtted az egyik, hogy feladod az egèszet, a másik keresel egy hìresebb emberkèt több pènzèrt, a harmadik keresgèlsz tovább, de közben megpróbálsz "házi mágiát", a negyedik felkeresel olyat, akinek "siker" esetèn kell fizetned, ötödik olyanhoz mèsz akivel szemèlyesen találkozol, mert már nem nagyon hiszed, hogy ilyen lètezik...stb, ami biztos, hogy olcsó hülyèknek mostmár biztos nem hiszel!

A face-en is van nagyon sok hülye csoport ahová belèpsz, de meg se nèzed az admint, a moderátort! Èbredj fel! Megsúgok valamit neked, az ilyen csoportok lètre hozói èrdekes módon, mindegyik egytől egyig boszi, mágus, főpap/nő, persze a cèljuk lealázni mindenkit csak azèrt, hogy hozzájuk menj!

Gondolkozz már!!!!

szerelmiforum@gmail.com email cìmre várom èszrevèteled, mert nekem a Te szavad számìt! Beszéljünk róla ès segìtsünk másoknak is!



Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.