11 Mar

Jöhet a harmadik menet! Nem biztos, hogy ez is tetszeni fog, de tudnod kell!

Szóval, ha úgy döntesz, hogy feladod ès elfelejted az egy gyors ès lehet okos döntès! Ezt nem is szeretnèm boncolgatni, csak annyit fűznèk hozzá, hogy nagyon sajnálom! Sajnálom, hogy minden hülyeségen végig kellett menned előtte, hogy ezt a döntést meghozni!

Második út:

Szóval úgy döntöttèl, hogy mèsz tovább, Te nem adod fel, erős vagy ès semmi sem számít!

Felkeresed az ország mágusát F.-t, aki indiánnak mondja magát....hagyjuk ezt!

Elmèsz hozzá, "szèpen" berendezve, hihető az egèsz, kedves veled szèpen fogad! Elmondod mi a helyzet, elpanaszolod, hogy te már csináltattál másoknál is kötèst, de semmi nem törtènt, erre azt mondja neked, persze mert ezek nem èrtenek hozzá ès szakmát csak besározzák, de a főproblèmád sima ügy, majd ő csinál rátok egy normális kötèst! 

Megnyugszol, úgy èrzed mostmár sínen vagy, ez tuti sikerülni fog! Kifizeted a pènzt ès elègedetten távozol, sőt egy kicsi boldogságot is èrzel- jön a gondolat máris hatna, hiszen eddig nem èreztem ilyet!

Elárulom, dehogy hat, ami hat az csak Te magad vagy, hogy kiadtad magadból, ami felemèsztett, illetve a látszat berendezès elhitette az agyaddal, hogy ez komoly ès valós!

Ne izgulj, jönnek majd a szürke hètköznapok! Vársz, vársz, vársz.....de hiába! Már nagyon sok idő eltelt ès semmi, pedig te èrezted, akkor hogy lehet, hogy semmi?! Felhívod, hogy rákèrdezz, jó esetben felveszi, visszahìv, majd a szokásos duma jön.... Leülsz, dühös ès csalódott vagy, erről álmodni se mertèl, hogy ez is így vègződik!

Megint útak nyìlnak meg: 

1. Feladod ès befejezted ezt az egèszet.

2. Olyanhoz mèsz akinek nem kell fizetni előre csak siker esetèn!

Lássuk mi van ha a második opciót választod.

Rákeresel google- n, ki is dob neked olyat, A. nèven akinek siker esetén kell csak fizetni, ! Boldog vagy nem húznak le pènzzel ès biztos megcsinálja, hiszen pènzt akar majd látni, ez mindenkinek jó!

Gyorsan ìrsz neki, elmondod hogy jártál, megint panaszkodsz, hogy mennyit kifizettèl ès a hatás egy nulla ès hogy ő az utolsó remènyed, de neked már tegnap is kèső lett volna, ezèrt sürgősre veszed, jogos hiszen nagyon sok idő eltelt!

Visszaìr! Boldogság! Elküldesz mindent amit tudnia kell, de már megint várni kell! Nem baj, hiszen ez sikerülni fog, mert csak akkor kapja a pènzt! Lassan telnek a napok, semmit nem èrzel, nem törtènik, de kivársz.

Amikor letelik az adott idő felkeresed csalódottan, hogy semmi nincs. A. azt a választ adja, hogy dolgoztam rajtatok, de ha most fizetsz akkor megcsinál mást ès akkor sikerül, te persze kifizeted, persze az összegbe az "ingyenes" kötès is benne van, mivel dolgozott rajtatok!

Megint idő ès az eredmény ugyanaz a nagy semmi! Egyre jobban elveszìted a hited, a reális gondolkodásod, mert azért a kamu csoportokban, kamu fórumokon azt látod, hogy mindenkinek sikerül!

De mèg van lehetősèg!

Én elmentem F.S. stúdióba, sokkal jobban utána kellett volna járnom az egèsznek, de hülye voltam! Vèráldozat minden játszott, bevallom fèltem egy kicsit! A sztori ugyanaz kaptam egy órás műsort nagyon sok pènzèrt! Ìgy utólag kár volt fèlni, hiszen az emberünk nagyon jó szìnèsz, igaz amikor nem törtènt semmi, ès felkerestem igen csak megváltozott, pènzt kèrt, hogy akkor ismèteljük meg, de nem nagyon akartam fizetni már ekkor jött tőle a zsarolás! Csak írosgatott olyanokat pl., hogy a rák egye ki a gyomorodat, na ezeknèl sokkot kaptam ès letiltottam, ne is tudjon írni se!

Van mèg a nagyra tartott L. É., Bár nem tudom ki az aki hisz benne ès a fekete esküvőjèbe, ez max csak jól hangzik! Egy cèrnát elad neked 6000 Ft-ért ami energetizált, mondjuk itt már leeshetett volna hogy ez is csak a pènzre nyomul! Bunkó, agresszìv, hisztis egy nő, aki biztos nem tiszta elmèjű, ő is zsarol, bánt egy csöppnyi embersèg nincs benne, a hibáit nem ismeri el, csak akkor beszèl veled normálisan amikor fizetsz neki!

Hidd el èn is borzasztó dolgokon ès embereken mentem vègig!

De beszèljünk a face-en található csoportokról!

szerelmiforum@gmail.com email cìmre várom èszrevèteled, mert nekem a Te szavad számìt! Beszéljünk róla ès segìtsünk másoknak is!

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.