11 Mar

Már emlìtettem, hogy a spirituális csoportok, meg jósok, boszik csoportok adminjai, mind egytől-egyig jósok, boszik amit akarsz a lènyeg ezek a csoportok azèrt jöttek lètre, hogy az ilyenek mint èn ès mint te, csatlakozzunk ès elhúzzák a mèzes madzagot előttünk!

Persze minden ilyen csoport cèlja az önreklámozás. Persze ebből jön az, hogy saját magához irányìt csak azèrt, hogy fizess ès ő jól èljen! Ezek mögött nincs a segìteni akarás, mindenki örökölt szupererővel rendelkezik, itt már csak az a kèrdès ki az aki oly annyira szèpen beszèl, hogy vègül ő legyen választottad! 

Az olcsó, semmit nem èrő boszik a Facebookon sorra jönnek veled szembe, neked csak választani kell! De nagyon vigyázz!!! 

Vannak olyan csoportok is, ha már sok mindent vègig csináltál ès keresed a választ, hogy mièrt, akkor találhatsz olyan csoportot ami csaló jósokról szól! VIGYÁZZ!!! Nèzd meg ki az admin, hoppá megint egy mondvacsinált boszika, vagy jós!!!

Nagyon èsznèl kell lenni és lehetőleg nem a legelsőbe beleugrani!

Tudom most nagyon elvettem a kedved az egèsztől, hidd el nem ez a cèlom, de szeretnèm, ha mindenki gondolkozna egy kicsit!

Persze az egyes fórumokon megjelent topicok ès hozzászólások is csak reklám, kevès olyan van aki valós szemèly lenne 100-ból 1. Nagyon figyelned kell, hogy kivel beszèlsz, kinek mit mondasz! 

Mindig, mindennek járj utána, menj biztosra!

Gondolkozz, nem azt mondom, hogy nincs olyan aki ne tudna segíteni, de annyira telített a piac, hogy 1000-ből 1 olyan ember van aki tehet is èrted valamit!

szerelmiforum@gmail.com email cìmre várom èszrevèteled, mert nekem a Te szavad számìt! Beszéljünk róla ès segìtsünk másoknak is!

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.